Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuiding voor blijvend resultaat, daar is waar Go4Traffic voor staat!

Linkbuilding is een belangrijke factor binnen zoekmachine optimalisatie (SEO). Tegenwoordig word het ranken op keywords voor 67% bepaald op basis van het backlink profiel.

Linkbuilding is dus erg belangrijk voor de positie in Google. Het vergaren van links vereist veel aandacht en zorgvuldigheid. Daarom gaan wij handmatig te werk voor het beste resultaat.

Linkbuilding aanvragen

linkbuilding, wat is dat?

Het meest voorkomende antwoord op de vraag hier boven is, “Gewoon andere websites laten linken naar mijn website”. Maar zo eenvoudig is dat niet meer. Linkbuilding kun je onderverdelen in twee groepen. Interne en externe linkbuilding. Externe links zijn links op externe websites, interne links zijn links op je eigen website. Hierbij is het essentieel om de juiste ‘anchor teksten’ (tekstlinks) toe te passen met de zoekwoorden waarop je graag gevonden wilt worden. Als je veel ‘stemmen’ van andere websites hebt, wordt je website doorgaans hoger gerankt in de zoekmachines.

Er komt dus wel degelijk een plan van aanpak aan te pas en is niet zomaar een klusje voor de stagiaire zoals velen denken. Het is niet iets wat je er zo maar even bij doet. Het vergt vooral goede communicatie, creativiteit, veel tijd en doorzettingsvermogen. Het vergaren van goede backlinks is een specialisme. Wij bij Go4Traffic kunnen dit uit handen nemen. Zo weet je zeker dat er een goed en natuurlijk backlink profiel vergaard wordt.

Linkbuilding op maat

Linkbuilding op maat is de beste manier van van het verzamelen van links voor jouw website. Go4Traffic kan dit verzorgen! Het is immers onze expertise. Wij zullen dan diverse soorten links gaan plaatsen op externe websites. Om variatie in het backlink profiel te creëren plaatsen wij links op blogs, startpagina’s, directories, gerelateerde websites enz enz… Wij bekijken zelfs het backlinkprofiel van de concurrent(en) om ze zo een stap voor te blijven. Je wil immers hoger in Google staan dan je concurent.

Voor het uitvoeren van linkbuilding op maat hanteren wij een uurtarief van €35,- Voor goed en blijvend resultaat raden wij aan om minimaal 5 uur per maand te besteden aan het zoeken en realiseren van backlinks.